December 15th 2017 - The Big Five, The Coolest Photographers from Rotterdam

Smartconnecting.jpg

Mooie beelden gaan nooit vervelen. Nu visuele content booming is kunnen we het allemaal beamen: we houden van (het kijken naar) mooie plaatjes. Daarom: voor een flinke dosis inspiratie, en ook gewoon omdat hun foto’s zo fijn zijn om naar te kijken, in deze Big Five de tofste fotografen uit ons creatieve stadje Rotterdam. 

Street photographer Sandra Jonkers laat je Rotterdam door haar ogen zien. De foto’s van Sandra, geschoten in de straten van Rotterdam, laten je het échte leven zien. Geen photoshoptrucjes bij haar foto’s. Nee, meer dan een zwart-wit filter wordt het niet. Stap samen met Sandra in het leven van de straten van Rotterdam.

https://www.smartconnecting.nl/connection/the-big-five-tofste-fotografen-rotterdam/